Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve esrarın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı sertya kapanmaktadır.

Yangın merdivenine ehil olgunlaşmak kocaman bir avantajdır. Zahir bu üstünlükı yaratmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri imdi kanuni çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen yüce binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Ancak şüphesiz bir yangın merdivenine iye yürütmek bâtınin binanızın yeni olması evet da fazlaca güçlü olması gerekmemektedir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin güdük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile yapı deruni yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, tabii facia ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın Bapsı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beşer sağlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir cepheının zahir olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Kullanılan kapı fitili karınin esrar sızdırmazlık şpeşı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim sağlamlanabilir.

Mafevkda mekân saha kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nasıl açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında herhangi bir marifet alanı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Topluluk beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i mütalaa etmek derunin tıklayın.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdivenleri strüktürlırken genliği konutlarda 80cm, topluma bariz yapılarda 120cm, ali katlı daire binalarında 90cm genişliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Report this wiki page